• Plissé gordijnen

    Plissé & Duette

    Plissé gordijnen op maat

Plissé & Duette

Een plissé of duette gordijn bestaat uit een gevouwen stof dat zich in plooien als een harmonica opvouwt wanneer het wordt opgetrokken. In tegenstelling tot een duette blijven bij een plissé de optrekkoorden in de stof nog zichtbaar. 

Een aantal stoffen zijn voorzien van een reflecterende coating die zorgt voor een goede licht en warmtewering. Kenmerkend voor de plissé en de duette zijn de kleine pakkethoogtes wanneer deze geheel zijn opgetrokken.

Specificaties 

De maximale maten van een duette is 360 cm breed en 300 cm hoog. Dit type raambekleding wordt standaard bediend door middel van een koordbediening. Andere opties zijn bijvoorbeeld een Smart Cord bediening of een electrische bediening met aansluiting op een smart home systeem.

plissé gordijnen

Prijsindicatie 

De prijsindicatie is gebaseerd op een 20 mm plissé in prijsgroep 0. Het is echter altijd mogelijk dat de werkelijke prijsopgave hoger uitkomt door een andere model, stof of materiaalkeuze. Maten worden altijd naar boven afgerond per 10 cm (Bijvoorbeeld: 98cm breed wordt automatisch 100cm breed). Staan je afmetingen er niet bij of wil je een prijsopgave van een ander model en/of uitvoering? Neem dan gerust contact met ons op.

Breedte (in cm): 
Hoogte (in cm): 
Prijsberekening voor plissé en duette

De prijs is inclusief BTW, advies op locatie, opmeten en monteren. Kijk voor de voorwaarden bij Meten en monteren.

Heb je geen advies advies nodig en wil je liever alles zelf opmeten en/of monteren? Kijk voor je korting bij Meten en monteren.

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk advies op locatie of bel 0481-483737!

 

Copyright © 2021 Raamdecoratie en gordijnen op maat | Arnhem, Nijmegen.