Skip to main content

Onze klanten

Bekijk wat wij zoal bij onze klanten hebben gerealiseerd
Klanten 1

Wensen opdrachtgever

Advies raambekleding m.b.t. nieuwe woning.

Oplossing

Gordijnen zijn in de woonkamer toegepast omdat dit de hoogte van de ramen versterkt. De gordijnstof (katoen / linnen) is afgestemd op de warme, natuurlijke en ongedwongen sfeer die het interieur uitademt.

Voor de keuken is gekozen voor horizontale jaloezieën in rvs die passen bij het strakke ontwerp van de keuken.


Wensen opdrachtgever

Creëren van meer sfeer in nieuwbouwwoning.

Oplossing

Het betreft hier een woning met een prachtig uitzicht naar de achtertuin. Als oplossing is daarom gekozen voor in-between gordijnen die het licht filteren maar waardoor wel het uitzicht op de tuin behouden blijft.

Door de "linnen" structuur van de stof ontstaat er een warme sfeer. Als tegenhanger is voor de confectie van de gordijnen gekozen voor ingeslagen zeilringen en montage aan een edelstaal gordijnroede om het geheel wel een moderne uitstraling te geven die past bij de rest van het interieur.

Klanten 2
Klanten 3

Wensen opdrachtgever

Creëren van meer sfeer in nieuwbouwwoning.

Oplossing

Meer sfeer ontstaat hier door het toepassen van vouwgordijnen die het huis een knus gevoel geven en de enorme lichtval van de woning temperen. De stof die hiervoor is geadviseerd en toegepast heeft een natuurlijke uitstraling doordat de vezelstructuur van de stof zichtbaar blijft bij invallend licht.

Door tevens de bank in de erker te plaatsen ontstaat er meer rust en ruimte in de woonkamer en is het geheel meer in balans.


Wensen opdrachtgever

Advies m.b.t. raambekleding die past bij de stijl van de woning.

Oplossing

Er is hier gekozen voor vouwgordijnen om de warme sfeer die het huis al van zichzelf heeft te benadrukken. De natuurlijke uitstraling van de stof in een off-white tint passend bij de kleur van de wanden zorgen i.c.m. de houten vloer voor een lichte, rustige en tijdloze basis.

De vouwgordijnen zijn symmetrisch over het raam verdeeld en de afstand tussen de baleinen is op de kozijnstijlen aangepast.


Ook geïnspireerd door onze klanten?
Klanten 4