Skip to main content
Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Jacqueline Kamp, interieurstylist en eigenaresse van Metrolux Raamdecoratie & Interieuradvies geeft sinds 1993 interieuradvies aan huis:

"Je zou kunnen zeggen dat kennis over raambekleding me met de paplepel is ingegoten. Even je handen uit de mouwen steken is vanzelfsprekend in een familiebedrijf. Reken maar dat ik tijdens mijn middelbare schooltijd in mijn vrije uurtjes al in het bedrijf bijsprong ! Dus toen ik meer dan vijfentwintig jaar geleden zelf de zaak ging runnen wist ik waar ik naartoe wilde. Het was me opgevallen dat mijn interesse in interieurontwerp en de opleidingen die ik daarin gevolgd heb steeds meer aansluiting vonden bij de groeiende behoefte van onze klanten aan persoonlijk advies en deskundige begeleiding.

Interieuradvies

De laatste jaren is ons interieur steeds belangrijker voor ons geworden: raambekleding speelt hierbij vaak een sfeerbepalende rol. Afgestemd op persoonlijke wensen en de woon/werksituatie, daarom ga ik graag zelf naar de locatie toe; de sfeer proeven. Je kunt zo veel met kleur en materiaal doen, er komen elk jaar zoveel nieuwe producten bij, de mogelijkheden zijn haast niet meer te overzien als je je niet dagelijks met deze ontwikkelingen bezighoudt. 

Bovendien; het is voor mij ook prettig om met de ervaring die we hebben opgebouwd onze klanten van goede informatie, kwaliteit en service te voorzien en ze tegelijkertijd met een passend interieuradvies terzijde te kunnen staan."                                             

Meer weten over mij? Zie https://www.linkedin.com/in/jacqueline-kamp/

Of maak direct een afspraak voor persoonlijk advies aan huis