6 oktober 2020

Tijdelijke klantenstop

Al meer dan 25 jaar is het onze passie om van jouw huis jouw thuis te maken met sfeervolle raamdecoratie & gordijnen. De nieuwe aanvragen voor afspraken blijven maar binnen stromen. Heel erg positief natuurlijk en dank voor het vertrouwen. Dankzij jullie zijn wij al meer dan 25 jaar een begrip!

Door de lopende overweldigende drukte en om de kwaliteit en service van onze producten en diensten voor onze klanten te kunnen waarborgen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen nieuwe klanten aan te nemen t/m 31 december 2020.  Wij hopen op jullie begrip. Nogmaals dank voor het vertrouwen!

Jacqueline (Metrolux)

Adres

Bezoek adviesruimte uitsluitend op afspraak!

Metrolux Raamdecoratie & Interieuradvies
Bemmelseweg 81 H
6662 PE  Elst (Gld)

T: 0481-483737 of 06-51331620

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactformulier

Vul hieronder je gegevens in om een afspraak te maken voor een persoonlijk en vrijblijvend raamdecoratie of gordijn advies of een interieuradvies in combinatie met raambekleding bij je thuis of in onze adviesruimte. Voordat wij overgaan tot het maken van een afspraak proberen wij telefonisch al een zo goed mogelijk beeld te krijgen van je situatie en je wensen zodat wij ons advies en de materialen op jouw situatie kunnen afstemmen. Je kunt ons dan uiteraard ook nog al je vragen stellen.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Copyright © 2020 Raamdecoratie en gordijnen op maat | Arnhem, Nijmegen.