Skip to main content

Werkwijze

Maak in 3 stappen van jouw huis jouw thuis


In 3 stappen van jouw huis een thuis!

Het is onze passie om van jouw huis een thuis te maken door middel van sfeervolle en functionele raamdecoratie en gordijnen. Op het moment dat jouw wensen worden omgezet in werkelijkheid wordt je volledig ontzorgd. Een sfeervol en gezellig huis is dichterbij dan je denkt!


Vrijblijvend advies aan huis

Voor een raamdecoratie of gordijnadvies komen we op locatie langs om je wensen door te nemen. Op basis hiervan maken we een voorstel wat is afgestemd op zowel je persoonlijke voorkeuren als de functionele eisen van je woon/werksituatie.

Indien nodig, wordt bijvoorbeeld voor een demonstratie van materialen nog een (extra) afspraak gemaakt.


Opstellen van conceptplan & begroting

Na het eerste gesprek wordt door ons een conceptplan uitgewerkt en een voorlopige begroting opgesteld. Zo nodig kunnen wij het conceptplan extra visualiseren door kleur, materiaal en sfeerbeelden.  

Bij tussentijdse besprekingen kan het plan wat betreft materiaalkeuze, vormgeving, functionaliteit verder op je wensen of budget worden afgestemd. Het definitieve plan vormt de basis voor de af te sluiten overeenkomst.


Realisatie & oplevering

Wanneer je besluit om de adviezen ook door ons te laten uitvoeren worden er geen advieskosten in rekening gebracht. Bestelde producten worden door ons nauwkeurig ingemeten, op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.

Alle opdrachten zullen door ons het hele traject nauwlettend worden begeleid en gecoördineerd. Het spreekt voor zich dat daarbij kwalieit, service en garantie voorop staan.