Skip to main content

Advies aan huis

Mogelijkheden voor een advies aan huis

Klanten 1

Raamdecoratie advies aan huis

Ben je op zoek naar een persoonlijk raamdecoratie of gordijnadvies? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Al meer dan 25 jaar komen wij bij aankoop van raamdecoratie, binnenzonwering en/of gordijnen bij onze klanten op locatie voor advies. We nemen stofstalen, materialen en voorbeelden van raamdecoratie mee. Samen kijken we in alle rust naar functionaliteit, kleur, materiaal, sfeer, formaat en of het goed past in jouw interieur. Deze toegevoegde waarde leveren we bij alle aankopen want wij willen graag dat je blij wordt en blijft van je aankoop. Een raamdecoratie of gordijnadvies op locatie is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Mocht je vervolgens besluiten om de raamdecoratie of gordijnen bij ons te bestellen dan wordt deze door ons op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd. Maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de raamdecoratie of gordijnen zelf op te hangen. Lees verder >>


Interieuradvies op maat

Heb je net een nieuw huis gekocht, heb je verbouwingsplannen of wil je gewoon je woon-of werkruimte wat mooier of gezelliger maken ? En vind je het lastig om keuzes voor je interieur te maken in combinatie met de kleur of type raambekleding ? Ook daarmee helpen we je graag!

Samen kijken we wat bij jou past maar, net zo belangrijk, wat past bij elkaar? Licht, rust en ruimte en het gebruik van tijdloze en pure materialen zijn hierbij veelal de uitgangspunten voor jouw interieur. 

Klanten 1