Skip to main content
  • Perfect Fit

    Perfect Fit

  • Perfect Fit

    Perfect Fit

Perfect Fit

Het Perfect Fit systeem is een 4 kaderig frame speciaal ontwikkelt voor draai kiepramen van kunststof en alumininium. Er hoeft niet in het kozijn geboord of geschroefd te worden omdat de montagesteunen geklemd worden in plaats van geschroefd. Het is ook mogelijk om het product met magneet tape vast te zetten. Bij houten kozijnen is het mogelijk om dit systeem in het hout te schroeven. Perfect Fit wordt tussen de glaslatten gemonteerd met een overlappend profiel (flens). Het profiel kan worden afgestemd op de kleur van het kozijn.

Specificaties

De maximale breedte is 140 cm en hoogte 200 cm. Het Perfect Fit systeem kan zowel met rolgordijnen, horizontale jaloezieën als plissé en duette worden uitgevoerd. Ook zijn er diverse modellen mogelijk zoals bijvoorbeeld een Top Down Bottom up bediening.

Duo Rolgordijnen

Prijsindicatie

De prijsindicatie is gebaseerd op ons Perfect Fit systeem met een 25 mm aluminium jaloezie in Prijgroep A. Het is echter altijd mogelijk dat de werkelijke prijsopgave hoger uitkomt door een andere model, stof, of materiaalkeuze.

Maten worden altijd naar boven afgerond per 20 cm (Bijvoorbeeld: 103 cm breed wordt automatisch 120cm breed). Staan je afmetingen er niet bij of wil je een prijsopgave van een ander model en/of uitvoering? Neem dan gerust contact met ons op.

De module om online zelf een prijsidicatie te berekenen werkt tijdelijk niet omdat we met de website bezig zijn. Mocht je graag een prijsindicatie willen hebben stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De prijs is inclusief BTW, advies op locatie, opmeten en monteren. Kijk voor de voorwaarden bij Meten en monteren. Heb je geen advies advies nodig en wil je liever alles zelf opmeten en/of monteren? Kijk voor je korting bij Meten en monteren. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk advies op locatie of bel 0481-483737.