Skip to main content
Shutters

Shutters

Shutters

Shutters

Shutters

Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen die zowel worden gebruikt als zonwering en als decoratieve raambekleding. Dit type raambekleding is duurzaam, onderhoudsvriendelijk maar bovenal ontzettend mooi. Niet alleen door hun stijlvolle uiterlijk maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten.

Specificaties

Shutters zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten zoals lindenhout of eikenhout. De lamelbreedtes zijn 60 mm of 90 mm. De lamellen worden standaard gekanteld door middel van een bedieningslat in het midden bij elk paneel. Zonder bedieningslat (clear view) is echter ook mogelijk en geeft een wat "strakkere" uitstraling.

Duo Rolgordijnen

Prijsindicatie

De prijsindicatie is gebaseerd op onze basis model. Het is echter altijd mogelijk dat uw werkelijke prijsopgave hoger uitkomt door een andere model, kleur of materiaalkeuze. 

Voor shutters geldt de volgende richtprijs:
€ 465,- per m2 (louvrebreedte 50, 63 of 89 mm) met een minimumprijs van 1m2 per raam.

De prijs is inclusief BTW, advies op locatie, opmeten en monteren. Kijk voor de voorwaarden bij Meten en monteren. Heb je geen advies advies nodig en wil je liever alles zelf opmeten en/of monteren? Kijk voor je korting bij Meten en monteren. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk advies op locatie of bel 0481-483737.