Skip to main content
  • Duo rolgordijnen

    Duo rolgordijnen

  • Duo rolgordijnen

    Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen met transparante en niet transparante banen. Door de duo rolgordijen op en neer te laten en de banen over elkaar te schuiven, bepaalt u zelf de gewenste transparantiegraad: geheel gesloten, half open of open. Dit kan op elke hoogte van het raam. 

Specificaties

De maximale maten zijn 275 cm breed en 300 cm hoog.De rolgordijnen worden standaard bediend door een soepel en geruisloze kettingbediening. Andere opties zijn bijvoorbeeld een electrische bediening met een mogelijkheid tot aansluiting op een smart home systeem.

Duo Rolgordijnen

Prijsindicatie

De prijsindicatie is gebaseerd op ons basismodel. Het is echter altijd mogelijk dat de werkelijke prijsopgave hoger uitkomt door een ander model, stof of materiaalkeuze. Staan je afmetingen er niet bij of wil je een prijsopgave van een ander model en/of uitvoering? Neem dan gerust contact met ons op.

De prijs is inclusief BTW, advies op locatie, opmeten en monteren. Kijk voor de voorwaarden bij Meten en monteren. Heb je geen advies advies nodig en wil je liever alles zelf opmeten en/of monteren? Kijk voor je korting bij Meten en monteren. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk advies op locatie of bel 0481-483737.