Skip to main content
  • Horizontale jaloezieën

    Horizontale jaloezieën

  • Horizontale jaloezieën

    Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Een horizontale jaloezie bestaat uit aluminium horizontale lamellen. Deze lamellen kunnen in verschillende standen worden gezet om meer of minder zonlicht door te laten. De lamellen zijn met een koord of band aan elkaar bevestigd waardoor het geheel naar beneden gelaten en weer opgehaald kan worden.

Specificaties

Horizontale jaloezieën zijn leverbaar in aluminium en zijn verkrijgbaar in 16, 25, 35, 50 of 70 mm. Standaard worden horizontale jaloezieën bediend door een koord-tuimelstang of een koord-koord bediening. Andere opties zijn bjvoorbeeld een electrische bediening met mogelijkheid tot aansluiting op een smart home systeem.

Duo Rolgordijnen

Prijsindicatie

De prijsindicatie is gebaseerd op ons basis prijs model 25 mm aluminium in prijsgroep 0. Het is echter altijd mogelijk dat de werkelijke prijsopgave hoger uitomt door een ander model, kleur of materiaalkeuze.

Maten worden altijd naar boven afgerond per 20 cm (Bijvoorbeeld: 103 cm breed wordt automatisch 120cm breed). Staan je afmetingen er niet bij of wil je een prijsopgave van een ander model en/of uitvoering? Neem dan gerust contact met ons op.

De prijs is inclusief BTW, advies op locatie, opmeten en monteren. Kijk voor de voorwaarden bij Meten en monteren. Heb je geen advies advies nodig en wil je liever alles zelf opmeten en/of monteren? Kijk voor je korting bij Meten en monteren. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk advies op locatie of bel 0481-483737.