Skip to main content
  • Houten jaloezieën

    Houten jaloezieën

  • Houten jaloezieën

    Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën bestaan uit houten horizontale lamellen. Deze lamellen kunnen in verschillende standen worden gezet om meer of minder zonlicht door te laten. De lamellen zijn met een koord of band aan elkaar bevestigd waardoor het geheel naar beneden gelaten en opgehaald kan worden. De jaloezieën zijn leverbaar met 25, 35, 50 en 65 mm lamellen.

Specificaties

De maximale maten zijn 360 cm breed en 190 cm hoog.
De jaloezieën worden standaard bediend door een koord bediening. Andere opties zijn bijvoorbeeld een electrische bediening met een mogelijkheid tot aansluiting op een smart home systeem.

Duo Rolgordijnen

Prijsindicatie

De prijsindicatie is gebaseerd op onze basis model. Het is echter altijd mogelijk dat uw werkelijke prijsopgave hoger uitkomt door een andere model, kleur of materiaalkeuze.

Maten worden altijd naar boven afgerond per 20 cm (Bijvoorbeeld: 103 cm breed wordt automatisch 120cm breed). Staan je afmetingen er niet bij of wil je een prijsopgave van een ander model en/of uitvoering? Neem dan gerust contact met ons op.

De prijs is inclusief BTW, advies op locatie, opmeten en monteren. Kijk voor de voorwaarden bij Meten en monteren. Heb je geen advies advies nodig en wil je liever alles zelf opmeten en/of monteren? Kijk voor je korting bij Meten en monteren. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk advies op locatie of bel 0481-483737.