Skip to main content
  • Perfect Fit voor draai kiep ramen

    Perfect Fit voor draai kiep ramen

  • Perfect Fit voor draai kiep ramen

    Perfect Fit voor draai kiep ramen

Perfect Fit voor draai kiep ramen

Het Perfect Fit systeem is een 4 kaderig frame speciaal ontwikkelt voor draai kiepramen van kunststof, aluminium en hout. Er hoeft niet in het kozijn geboord of geschroefd te worden omdat het product met magneet tape wordt vastgezet op het kozijn. Bij houten kozijnen is het eventueel ook mogelijk om dit systeem in het hout vast te schroeven. Perfect Fit wordt tussen de glaslatten gemonteerd met een overlappend profiel (flens). Het profiel kan worden afgestemd op de kleur van het kozijn.

Specificaties

De maximale breedte is 140 cm en de hoogte 200 cm. Het Perfect Fit systeem kan zowel met plissé gordijnen, duettes horizontale jaloezieën als rolgordijnen worden uitgevoerd. Ook zijn er diverse modellen mogelijk zoals bijvoorbeeld een Top Down Bottom up uitvoering waarbij je het product van boven naar beneden kunt bedienen en andersom.

Duo Rolgordijnen

Prijsindicatie

De prijsindicatie is gebaseerd op ons Perfect Fit systeem met een 25 mm aluminium jaloezie in Prijgroep A. Het is echter altijd mogelijk dat de werkelijke prijsopgave hoger uitkomt door een andere model, stof, of materiaalkeuze.

Maten worden altijd naar boven afgerond per 20 cm (Bijvoorbeeld: 103 cm breed wordt automatisch 120cm breed). Staan je afmetingen er niet bij of wil je een prijsopgave van een ander model en/of uitvoering? Neem dan gerust contact met ons op.

De prijs is inclusief BTW, advies op locatie, opmeten en monteren. Kijk voor de voorwaarden bij Meten en monteren. Heb je geen advies advies nodig en wil je liever alles zelf opmeten en/of monteren? Kijk voor je korting bij Meten en monteren. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk advies op locatie of bel 0481-483737.