Skip to main content
  • Plissé gordijnen & Duettes

    Plissé gordijnen & Duettes

  • Plissé gordijnen & Duettes

    Plissé gordijnen & Duettes

Plissé gordijnen & Duettes

Een plissé gordijn bestaat uit één laag gevouwen stof die zich als een harmonica opvouwt wanneer deze wordt opgetrokken. Wanneer een plissé gordijn uit twee lagen gevouwen stof bestaat dan wordt dit plissé gordijn ook wel een duette genoemd.

Doordat plissé gordijnen slechts uit één enkele stoflaag bestaan zijn de optrekkoorden altijd zichtbaar. Bij een duette zijn de optrekkoorden niet of nauwelijks zichtbaar doordat deze tussen de twee stoflagen zitten. Dit geeft een wat strakker en rustiger beeld.

De stoffen voor zowel plissé gordijnen als duettes zorgen voor een goede licht en warmtewering. Duette isoleren bovendien extra goed door de dubbele stoflaag. Kenmerkend voor de plissé en de duette zijn de kleine pakkethoogtes wanneer deze geheel zijn opgetrokken.

Specificaties

De maximale maten van een duette is 360 cm breed en 300 cm hoog. Dit type raambekleding wordt standaard bediend door middel van een koordbediening. Andere opties zijn bijvoorbeeld een Smart Cord bediening of een electrische bediening met aansluiting op een smart home systeem.

Duo Rolgordijnen

Prijsindicatie

De prijsindicatie is gebaseerd op een 25 mm duette in prijsgroep A. Het is echter altijd mogelijk dat de werkelijke prijsopgave hoger uitkomt door een andere model, stof of materiaalkeuze.

Maten worden altijd naar boven afgerond per 20 cm (Bijvoorbeeld: 103 cm breed wordt automatisch 120cm breed). Staan je afmetingen er niet bij of wil je een prijsopgave van een ander model en/of uitvoering? Neem dan gerust contact met ons op.

De prijs is inclusief BTW, advies op locatie, opmeten en monteren. Kijk voor de voorwaarden bij Meten en monteren. Heb je geen advies advies nodig en wil je liever alles zelf opmeten en/of monteren? Kijk voor je korting bij Meten en monteren. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk advies op locatie of bel 0481-483737.