Skip to main content
  • Rolgordijnen

    Rolgordijnen

  • Rolgordijnen

    Rolgordijnen

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een opgerold gordijn waarmee op eenvoudige wijze het raam afgedekt kan worden tegen zonlicht. Het materiaal bestaat uit textiel dat bewerkt is met een speciale coating waardoor het rolgordijn goed op- en af kan rollen. Rolgordijnen kunnen transparant, ondoorzichtig of verduisterend zijn.

Specificaties

De maximale maten zijn 300 cm breed en 280 cm hoog. Dit type raambekleding wordt standaard bediend door een soepel en geruisloze kettingbediening. Andere opties zijn bijvoorbeeld een electrische bediening met een mogelijkheid tot aansluiting op een smart home systeem.

Duo Rolgordijnen

Prijsindicatie

De prijsindicatie is gebaseerd op ons rolgordijn type medium met een stof uit prijsgroep A. Het is echter altijd mogelijk dat de werkelijke prijsopgave hoger uitkomt door een andere model, stof of materiaalkeuze.

Maten worden altijd naar boven afgerond per 20 cm (Bijvoorbeeld: 103 cm breed wordt automatisch 120cm breed). Staan je afmetingen er niet bij of wil je een prijsopgave van een ander model en/of uitvoering? Neem dan gerust contact met ons op.

De prijs is inclusief BTW, advies op locatie, opmeten en monteren. Kijk voor de voorwaarden bij Meten en monteren. Heb je geen advies advies nodig en wil je liever alles zelf opmeten en/of monteren? Kijk voor je korting bij Meten en monteren. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk advies op locatie of bel 0481-483737.