Skip to main content
  • Silhouette shades

    Silhouette shades

  • Silhouette shades

    Silhouette shades

Silhouette shades

Een silhouette-shade is de elegantie van een transparante stof (voile) gecombineerd met de lichtregulerende eigenschappen van een horizontale jaloezie. Door een unieke constructie zweven de 50 of 70 mm lamellen tussen twee transparante stoffen (voile) waardoor u een mooi ongehinderd zicht naar buiten behoudt.

Specificaties

De maximale maten zijn 270 cm breed en 300 cm hoog.
De silhouette hades worden standaard bediend door een koordbediening maar bijvoorbeeld een electrische bediening is ook mogelijk.

Duo Rolgordijnen

Prijsindicatie

De prijsindicatie is gebaseerd op een 50 mm silhouette shade in prijsgroep 1. Het is echter altijd mogelijk dat de werkelijke prijsopgave hoger uitkomt door een andere model, stof of materiaalkeuze.

Maten worden altijd naar boven afgerond per 10 cm (Bijvoorbeeld: 98cm breed wordt automatisch 100cm breed). Staan je afmetingen er niet bij of wil je een prijsopgave van een ander model en/of uitvoering? Neem dan gerust contact met ons op.

De prijs is inclusief BTW, advies op locatie, opmeten en monteren. Kijk voor de voorwaarden bij Meten en monteren. Heb je geen advies advies nodig en wil je liever alles zelf opmeten en/of monteren? Kijk voor je korting bij Meten en monteren. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk advies op locatie of bel 0481-483737.