Skip to main content
  • Verticale lamellen

    Verticale lamellen

  • Verticale lamellen

    Verticale lamellen

Verticale lamellen

Verticale lamellen bestaan uit verticale lamellen die aan een rail hangen. Deze lamellen kunnen in verschillende standen worden gezet om meer of minder zonlicht door te laten. Verticale lamellen zijn zeer geschikt voor grote raampartijen en als zonwering voor schuine ramen.

Specificaties

Verticale lamellen zijn verkrijgbaar in stof, aluminium of kunststof. Lamellen zijn verkrijgbaar in 50 mm, 70 mm, 89 mm 127 mm en 250 mm. Lamellen kunnen ook worden voorzien van aluminium of houten horizontale baleinen. Standaard worden lamellen bediend door een bedieningsketting en koord. Hiermee kunnen de lamellen worden gekanteld en open-en dichtgeschoven worden. Andere opties zijn bijvoorbeeld een electrische bediening met aansluiting op een smart home systeem.

Duo Rolgordijnen

Prijsindicatie

De prijsindicatie is gebaseerd op kunststof lamelgordijnen 89 mm in prijsgroep A. Het is echter altijd mogelijk dat de werkelijke prijsopgave hoger uitkomt door een ander model, stof materiaalkeuze.

Maten worden altijd naar boven afgerond per 20 cm (Bijvoorbeeld: 103 cm breed wordt automatisch 120cm breed). Staan je afmetingen er niet bij of wil je een prijsopgave van een ander model en/of uitvoering? Neem dan gerust contact met ons op.

De prijs is inclusief BTW, advies op locatie, opmeten en monteren. Kijk voor de voorwaarden bij Meten en monteren. Heb je geen advies advies nodig en wil je liever alles zelf opmeten en/of monteren? Kijk voor je korting bij Meten en monteren. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk advies op locatie of bel 0481-483737.