Skip to main content
  • Vouwgordijnen

    Vouwgordijnen

  • Vouwgordijnen

    Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Een vouwgordijn lijkt op een rolgordijnen. Echter wordt hierbij de stof niet opgerold maar gevouwen bij het optrekken of neerlaten van de stof. Vouwgordijnen zijn veelal gemaakt van stof maar kunnen ook worden gemaakt van geweven hout. Door de horizontale baleinen vouwt het vouwgordijn op tot een pakket. Het doek wordt bevestigd met klittenband op een aluminium draagprofiel. De stof dekt het profiel volledig af.

Specificaties

De maximale maten zijn 300 cm breed en 300 cm hoog. Op aanvraag zijn grotere maten mogelijk. De vouwgordijnen worden standaard bediend door een kettingbediening aan de zijkant. Andere opties zijn bijvoorbeeld een electrische bediening met een mogelijkheid tot aansluiting op een smart home systeem.

Duo Rolgordijnen

Prijsindicatie

De prijsindicatie is gebaseerd op ons vouwgordijn met een stof uit prijsgroep 1.. Het is echter altijd mogelijk dat de werkelijke prijsopgave hoger uitkomt door een ander model, stof of materiaalkeuze.

Maten worden altijd naar boven afgerond per 20 cm (Bijvoorbeeld: 103 cm breed wordt automatisch 120cm breed). Staan je afmetingen er niet bij of wil je een prijsopgave van een ander model en/of uitvoering? Neem dan gerust contact met ons op.

De prijs is inclusief BTW, advies op locatie, opmeten en monteren. Kijk voor de voorwaarden bij Meten en monteren. Heb je geen advies advies nodig en wil je liever alles zelf opmeten en/of monteren? Kijk voor je korting bij Meten en monteren. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk advies op locatie of bel 0481-483737.